Fint besök på Lakers Lakejers årsmöte?

SjöaGuden kan avslöja att en speciell person har bjudits in till Lakers Lakejers årsmöte samt grillfest den 2 juni på Poseidon. Personen i fråga känns absolut igen av de flesta som har hockey som ett stort intresse. Personen är inbjuden till Växjö av Lakers Lakejer och kommer efter årsmötet att placeras i den ”Heta stolen”, där han kommer få svara på frågor som ställs av Lakejernas styrelse, men där alla givetvis kommer få chansen att ställa frågor till personen.

Han har fyllt 28 år, är bosatt i södra Sverige. Är under hockeysäsongen mycket på resande fot i hockeyns tjänst. Man kan väl säga att han lever på hockeyn på sätt och vis. Dom flesta av oss nördar ser hans alster varje dag.

Efter ”Heta stolen” är avklarad är han inbjuden till den efterföljande grillfesten som har blivit en årlig tradition på Poseidon.

Mer info om allt detta kommer inom kort på www.lakerslakejer.com.SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *