Avstängning för Kalinin och Yemelin

Johan Franzén fick näsan avslagen av den ryska backen Dmitrij Kalinin under sista perioden igår mellan Ryssland – Sverige. VM:s diciplingrupp har tittat på händelsen i efterhand och idag har man meddelat att Kalinin får 3 matchers avstängning för tilltaget på Johan Franzén.

En annan måttligt populär spelare under gårdagen var backen Alexej Yemelin. Inte nog med att han filmade och fick både Landeskog och Franzén utvisade, han satte också en mycket ful spearing i magen på Franzén. Ett tilltag som högst förvånande bara renderade 2 min. Men även här har diciplingruppen valt att titta en gång extra. Och även Yemelin har idag fått information om att han får stå över rysslands näskommande match mot Tjeckien. Också ett tydligt meddelande till matchens rättsskipare att tilltaget skulle renderat 5+Match och inget annat.

Sverige spelar vidare ikväll kl. 20:15 mot Italien, sen avslutar man gruppspelet på tisdag med match mot Lettland!SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *