Fredrik Norrena klar för Växjö

På söndagsförmiddagen blev säsongens första målvakt klar för Växjö Lakers. En 38 åring tar alltså över efter en annan 38-åring, Gerber ut, Norrena in. Norrena har gjort totalt 6 säsonger för Linköping i Elitserien. Han har brutit av  sejouren i ES med 3 säsonger i NHL med Columbus Blue Jackets. Han har gjort totalt 16 A-landskamper för Finland.

Jag hade Fredrik Norrena med ganska tidigt i mina funderingar och han finns även med i min målvaktsartikel som du kan läsa här. Tyckte dock inte att Norrena var en typisk Evertsson värvning. Men samtidigt tycker jag Norrena är en mycket bra målvakt, har blivit sämre, men kan mycket väl få ett lyft i en ny miljö i Växjö. SjöaGuden.se hälsar Fredrik Norrena varmt välkommen till Växjö!

FREDRIK NORRENA
Födelseort: Pietarsari, Finland
Ålder: 38 år
Position:Målvakt
Klubbfattning:Vänster
Längd: 183 cm
Vikt: 86 kg
Moderklubb: IFK Lepplax
Tidigare klubbar: TPS Åbo, Kiekko-67, AIK,  Lukko, TuTo, Frölunda, Columbus Blue Jackets, AK Bars Kazan och Linköping. SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *