Årsmöte, Grillfest – Och MrMadhawk….

Lakers Lakejers årsmöte står för dörren för den som är intresserad. Lördagen den 2/6 är det dags att välja in folk i Lakejernas styrelse och grupper. Det blir supporterklubbens 12:e årsmöte då föreningen startade sin verksamhet 2000. 2001 skrev man på ett dokument som gjorde klubben till officiell samarbetspartner till Växjö Lakers Hockey.

Nu, 11 år senare är Växjö Lakers i Elitserien och Lakers Lakejer omsätter ca 800.000 per säsong och driver bland annat en klubblokal/pub (Poseidon) med fullständiga rättigheter. En tradition har även skapats i anslutning till årsmötet. Då man utanför Poseidon reser ett festtält, man flyttar ut baren och kör en grillfest för sina medlemmar. Inköpt grillbuffé, där leverantören skickar sin grillmästare som gör maten på plats. En mycket populär tillställning.

Till årets årsmöte har man bjudit in en person som för dom flesta av oss hockeynördar är en del av varje dag i stort sätt. Hans alster läses av 1000-tals läsare varje dag. Killen är 28, Malmökille med hjärtat hos Malmö Redhawks. ´Killen jag pratar om är Johan Svensson, men mycket mer känd under namnet MrMadhawk. Johan ska grillas en liten stund i den heta stolen, innan han inbjuds att deltaga i årets grillfest. Ska bli intressant att lyssna till Johan och även prata med honom under kvällens gång.

Lakers Lakejers Årsmöte: 2 juni, kl. 15:00 på Poseidon i Växjö
Årets grillfest: 2 juni kl. 18:00 på Poseidon i Växjö

Medlemsskap för 11/12 och 12/13 gäller enligt www.lakerslakejer.com

Vi synes väl där? ;)SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *