Malmö nära räddning – Klasen lämnar

Enligt ett pressmeddelande är nu Malmö Redhawks och Hugo Stenbeck överens om ett avtal. Ett avtal som faktiskt lyfter Malmö mot nya tider känns det som. Enligt meddelandet från Malmö har Stenbeck fullföljt sitt investeringsavtal med Malmö Redhawks. Utöver det skänker Stenbeck 31% av sina aktier i Malmö Redhawks Holding AB till MIF:s ungdomssektion via en nybildad stiftelse. Stenbeck sitter därefter kvar med 20% i Holdingbolaget.

Stenbeck löser också dyra spelare och detta utan några kostnader för Malmö Redhawks. Detta innebär att det är klart att Linus Klasen och Hannu Toivonen lämnar Rödhökarna. Var hamnar då Klasen?? Jag tror det kommer sluta i Linköping för Linus del. Samtidigt vore väl det en spelare för AIK och Gozzi som ersättare för Robert Rosén. Med tanke på den eminenta summa som man fått i buy-out för Rosén, så borde ju pengar finnas!SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *