Gerber till Rögle

Martin Gerber lämnar alltså Växjö Lakers efter endast en säsong. Något som inte klickade, eller kanske helt enkelt för dyr, vem vet. Han har i alla fall kritat på för nykomlingen Rögle. Gerber som når en ålder av 38 i höst säger att han ser fram mot att få vara med om Rögles etablering, och att han hade en väldigt bra tid i Växjö, och trivs bra socialt både med ligan och sverige.

Rögles sportchef säger i ett pressmeddelande följande om sitt nytillskott:
-Vi har nu två målvakter som vi vet kan prestera på högsta nivå. Vi ville ta hit en färdig målvakt som levererar direkt och har rutin från högsta nivå. Martin Gerber har dessutom erfarenhet av att vara med och etablera en nykomling i Elitserien vilket vi ser fördel i.

******

Växjö tappade även en annan spelare under dagen, när J20 spelaren Sebastian Nilsson blev klar för Modo J20. En i stort sätt egen produkt med stor talang som nu gick förlorad till en konkurrent.

******

Robert Rosén är på plats i Vida Arena. Sågs äta lunch tillsammans med truppen i Arenans restaurang idag. Robert ska tydligen även vara i träning med laget. Ett ganska tydligt tecken på att det mesta i Roséngate troligtvis är löst mellan klubbarna. Varför man håller på det är väl nått de inblandade bara vet varför! Kan vara så att allt inte är klart mellan Växjö Lakers och Robban? Den som lever få se!



SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *