VM: Vilket praktfiasko – avgå alla

Då var VM över för den här gången….. för Sverige i alla fall. Åter igen lyckas vi inte trots ett lag fyllt av världsspelare. Var ligger felet?? Varför låser det sig alltid för svenska stjärnspelare så fort det börjar gälla lite. Eller är det så att vi inte lyckas tillsätta en ledarstab som kan hantera dessa hockeymiljonärer. För faktum kvarstår, vi lyckas sällan när vi har bästa laget. Jag trodde på Pär Mårts, men han verkade inte heller ha det som krävdes tyvärr. Alla minns vi utskällningen Mårts gav Popovic efter premiären mot Norge. På nått vis, trots ett bländande spel i mellan åt, så låg den här sortin i luften genom hela turneringen. Som det känns nu hade jag nöjt mig med Henrik Zetterberg, Loui Ericsson, Erik Karlsson och Daniel Alfredsson, och resten bara hungriga ES-spelare. Sammanfattningsvis blev det ett riktigt unket landslagsår.

VM blev ett praktfiasko för svensk ishockey över huvudtaget. Att laget åker ut redan i kvarten är givetvis tillräckligt, förbundet och dess ledning bör ju också ställa sina platser till förfogande. Kvartsfinal i hemma-VM och INTE fullsatt. Det är en MEGASKANDAL. Avgå, och lämna plats för människor med kunskap.

******

Mina tävlingar om t-shirts fortsätter trots allt. Får se vilken semifinal det blir. Så Stand by!!SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *