Konstigaste & Tråkigaste Silly

Ja, jag tycker faktiskt det. En av de absolust tråkigaste silly säsonger jag upplevt när det gäller Växjö Lakers måsta jag säga. Otroligt få rykten att spekulera kring, och de få som kommit fram har bekräftats stämma ganska snabbt. Samt två som aldrig verkar bli officiella?? Visst är det bra om vår klubb har förmågan att hålla saker inom väggarna, men samtidigt är det ju vad silly handlar om, att det läcker ut saker som ventileras, det spekuleras, och alla leker kunniga i ämnet. Lite av tjusningen.

Sen ser jag det inte bara som positivt. Då jag tror rykten genererar att det skrivs om klubben, folk pratar om klubben. All publicitet är bra publicitet, eller? Visst, Roséngate har ju givetvis gett klubben plats i media sista tiden, men det är ju mer ett problem som ska lösas. Vampola är också en snackis, som man tröttnat på lite därför det inte händer nått. MrMadhawk skriver idag att det kanske beror på att Rosén helt plötsligt mitt i den affären, dök upp. Och kanske man blivit tveksam därför. Mycket möjligt att han har rätt där. Samtidigt har Vampola nu släppts från sin Schweiziska klubb, och kanske nått är på gång, säger MrMadhawk.

Oavsett så känns det en aning grått i alla fall, hela silly. Det man känner just nu är att: bekräfta Rosén och Vampola nu, så vi kan ta semester sen.SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *