Roséngate verkar komma till ett slut

Sjöaguden.se kan avslöja att enligt trovärdiga källor är allt kring Robert Rosén nu löst. Någon typ av presentation kommer att komma under morgondagen, och enligt uppgifter ska det vara SMP som kan ha en artikel i ämnet. Så alla som väntar med spänning på en upplösning på den här historien rekommenderas att hålla koll imorgon dagens utgåva av Smålandsposten.

********

Kan vara så att vi även får ett slut på det långa och ihållande och framförallt säkra ryktet om Petr Vampolas intåg i den orangea armén. Kan vara så att kanske även tjecken presenteras under morgondagen. Dock är detta bara spekulation från min sida

********

Lee Goren till Rögle?? Ja, varför inte, det verkar i alla fall vara så att Pelle Svensson är med och rycker i Kanadensaren. Goren har ju tidigare sagt att prioritet ligger på en förlängning med Skellefteå. Allt detta enligt MrMadhawk.se. Enligt Grönvita Sumo, Ängelholm egna bloggare kan det mycket väl vara så, eftersom SAIK fått klart med en förlängning med Holloway, så kanske inte man vill fylla den sista icke europeplatsen med Lee Goren.SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *