Efter kvällens möte – finns inte så mycket att säga

Det blev svaret från Anders Öman när jag ikväll ställde frågan om det var ett bra möte och om det fanns något att berätta. Givetvis har fler varit i kontakt med Anders under kvällen men samtliga verkar har fått samma svar. Och hänvisning till Henrik Evertsson. Vad det här innebär vet jag inte, men helt klart bringade det inget ljus i problematiken i alla fall, så det blir att fortsätta spekulera.

Eftersom hänvisningen går till Henrik Evertsson, så ligger alltså egentligen bollen där som den normalt ska göra när det gäller det sportsliga.  Svaret från Öman var alltså ”Finns egentligen inget att säga”. Det betyder egentligen bara att man diskuterat ikväll men inte kommit fram till någon handling utan det ligger på Evertsson, säkert tillsammans med ledarstaben att lösa. Så alla vi som hoppats på nått konkret efter kvällens möte kan glömma det.

Och alla känner vi ju till Evertsson, som är tyst som en mussla om det inte finns något färdigt att rapportera. Så det är bara att luta sig tillbaka igen och invänta om nått händer, annars är det GameDay på torsdag som är nästa anhalt.

Och för er som precis som jag följde Ömans twitter med Elisabeth Anderberg på Sveriges Radio Kronoberg tidigare ikväll, där Anders talade om för Elisabeth att han har rökarnyheter för henne, och att man får lyssna på P4 Kronoberg i morgon bitti kl 9.00, då hon säger att Anders Öman kommer berätta ALLT, kan ta sitt morgonkaffe i lugn och ro om man förväntar sig hockeyrelaterat. Anders svarar själv på min nyfikna fråga: – Helt ärligt, kl 9 handlar inte om hockey.

 SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *