Rykten: Linder säger nej till Lakers förslag

Under fredagen, efter att Lakers bekräftat att Sebastian Erixon är klar, får jag en hel del rykten till mig ang. Tom Linder. För någon vecka sedan berättade ju Henrik Evertsson att man har gett Tom ett kontraktsförslag för vidare spel i Växjö Lakers. Man anser att Tom gjort nya framsteg säsongen som gått, och att man ser att det finns ytterligare potential för vidare utveckling i Tom Linder.

Det som nu framkommer som rykten är att Tom ska ha sagt nej till Växjö Lakers förslag. Fick nu under eftermiddagen information av Christoffer ”Coffe” Mattisson som pratat med två oberoende personer, varav den ena mycket tillförlitlig, att Tom faktiskt har tackat nej. Och detta pga av ett ganska dåligt kontrakt innehållande väldigt låg ersättning som åttonde back. Detta ska vara 100%-igt. Att Linder sedan tackat nej är inget som bekräftats men ryktet  anses vara sant med ca 75% säkerhet.

Ryktet som sen kommer farande är att Linder är aktuell för en annan elitserieklubb, och det ska vara nykomlingen Leksand IF. Skulle detta vara sant, så vet ni vart ni läste det först ;).

 SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *