Kryptisk twitterryckte – Geoffrion

Ett kryptiskt twitter och retwitter fick mig en aning nyfiken under söndagskvällen. Det var Rhett Rakhshani, som för ett tag sedan gjorde klart med en övergång från HV71 till Växjö Lakers som skriver följande på twitter: -”Lakers > me @BlakeGeoffrion ;) See u soon Archie.” Det här twittermeddelandet gjorde mig ganska nyfiken och än värre blev det när jag såg att Växjö Lakers Twitterkonto Retwittrade Rakhshanis meddelande. Detta behöver ju inte alls betyda någonting som har med Växjö Lakers att göra, men det är ju ändå något att nysta lite i.

Blake Geoffrion, som twittret riktade sig till är C/LW med 55 NHL matcher på sitt konto och som tillhör Montreal Canadiens organisation den här säsongen ut. Den 9 november i fjol skadades Blake Geoffrion allvarligt i en AHL match mot Syracuse. En ren tackling av Syracuse backen Jean-Philippe Côté skickade Geoffrion upp i luften och han landar olyckligt där både nacke och huvud får ta en ordentlig smäll, samtidigt som Jean-Philippe Côtés skridsko träffar Geoffrion i ansiktet. Han tar sig själv blödande av isen, men senare konstaterar man att han ådragit sig en allvarlig huvudskada och han opereras senare akut. Bl.a opereras någon typ av platta in som har gett honom en del problem i efterhand. I mars meddelar Blake Geoffrion att han lägger skridskorna på hyllan då man inte ser någon förbättring. Trots allt detta har han ändå backat lite från dessa tankar och är istället fast inställd på att hitta tillbaka till hockeyn.

Om den här twittern ikväll från Rakhshani säger att Geoffrion skulle kunna vara på gång till Lakers är ju svårt att sia nått om mer än att det känns spännande. Eftersom han (enligt EP) ska vara utan kontrakt efter denna säsong så är det ju inte omöjligt att han gör ett försök att hitta tillbaka till hockeyn genom en sväng till europa och sverige. Blake Geoffrion är 25 år gammal, född i Florida, 188 cm och 85 pannor. Jag vet att fler än jag reagerat på twittret, och det behöver ju som sagt inte betyda någonting.

Här kan du se tacklingen på Blake Geoffrion.

 SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
2 Kommentarer
  1. Jacob
    Jacob says:

    Alla verkar ha missat att det finns ett större lag som heter Los Angeles Lakers och spelar basket. Nog bara i Sverige man hänvisar till Växjö när man pratar om Lakers… Rhett gillar ju basket och har tidigare twittrat när han har tittat på LA Lakers med polare som ovan nämnda.

  2. Patrik Andersson
    Patrik Andersson says:

    Helt rätt, och därför jag påpekar att det kanske inte alls har med Växjö Lakers att göra!! Det som gör det intressant är ju snarare det som hänt Geoffrian, och hans möjligheter att komma tillbaka till hockeyn. Ett långskott, men det är ju det här som är Silly Season, eller hur! ;)

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *