En tuff uppgift väntar Växjö Lakers

GAMEDAY
En tuff uppgift väntar Växjö Lakers när man på torsdagskvällen ställs mot ZSC Lions Zürich i första kvartsfinalmatchen i CHL slutspelet. Ett stjärnspäckat lag som leder NLA.

David Rundblad, Robert Nilsson, Mattias Sjögren och Patrick Thoresen är några av de  spelare som Lions ställer på isen. Ett skadedrabbat Lakers får en rejäl värdemätare ikväll. Men vad jag förstått är Calle Rosén med planet ner till Zürich, som lyfte från Småland AirPort strax efter kl 15 i eftermiddags. Och det är givetvis otroligt viktigt att vi får med oss Calle ner för att försöka få med oss ett så bra resultat som möjligt till match 2 nästa vecka.

ZSC Lions har en bekant som chef i båset, nämligen Hans Wallsson, som vi känner tidigare från Skellefteå AIK. Lions spelar sina hemmamatcher i Hallenstadion som tar ca 13000 åskådare. Alltså storleksordningen Malmö Arena ungefär.

Viktigt att vi får ett bra resultat med oss från kvällens match så att vi är med på banan inför returen i Vida om en vecka. Enligt knapphändiga uppgifter jag har fått är det bara förutom Teemu Laakso, Ville Leino och Eric Martinsson som inte är med ikväll. Reddox är med planet ner och från juniorleden vet jag att Nordsäter är med på planet och jag tror även Wistèn, men vet inte helt säkert när det gäller honom.

Vi hoppas att laget är vaket och redo när dom glider inte i Hallenstadion ikväll. För jag är ganska säker på att det kommer att bli åka av.

Matchstart kl. 19.45 i Hallenstadion, Zürich
Matchen sänds på Eurosport 1 med start kl. 19.30SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *