Tyst på värvarfronten

GAMEDAY
Vi står inför sista matchen innan tomten kommer, samtidigt som det är totalt tyst på värvarfronten trots en hel del tapp under november och december. En back gick förlorad.

Normalt sett så brukar spelarna få gå på julledighet runt luciatider varje år. Det är då som sista omgångarna innan jul brukar spelas. I år blev det ett kombinerat uppehåll för Channel One Cup och CHL kvartsfinalerna. Detta gjorde tydligen att det blev en  omgång över….. för en del lag, inte alla dock. När jag insåg att vi hade en matchdag kvar innan jul tänkte jag att det måste innebära att vi går till julvila med en komplett tabell. Men när jag tittar på matcherna inser jag snabbt att vi inte får nån komplett tabell. Istället en än mer haltande sådan. Förstår inte upplägget?

Enligt de som var på VLH:s julbord nämnde Evertsson att en back var på ingång men att man tappade honom. Vem detta var vet jag inte men kan tänka mig att det kanske rörde sig om Sondell som verkade vilja styra mot Örebro istället. KHL närmar sig sitt stängda fönster, något som innebär att en massa saker säkert kommer hända där, vilket kan ge öppningar här. Och vi kan redan nu se på EP en hel del spelare som lämnar sina KHL klubbar med destinationen Unknown. Och vi vet att det med största sannolikhet ska in minst två spelare, en back och en forward. Spännande tider med andra ord!

Ikväll är det dags för tredje mötet mellan Lakers och LHC. Andra mötet i SAAB Arena dessutom. Växjö har så här långt full pott på Östgötarna där man började med bortavinst med 5-2 den 19 oktober. Dryga månaden senare, den 24 november möttes man i Vida Arena. Och även den gången gick Lakers segrande ur striden med 4-1.

Efter kvällens match får laget fira jul. Sen är dags för jul roadtrip med match på annandagen i Stockholm mot Djurgården och sedan Örebro den 28:e i Behrn Arena. Sen avslutas 2016 med match hemma mot Skellefteå AIK den 30/12. Återstart 2017 sker med bortaderby mot HV71 på trettondagsafton (5/1).

Matchstart kl 19.00 i SAAB Arena, Linköping
Matchen sänds i Cmore Live med start kl 18.55.

 SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *