Grattis Fredde och grattis Josen

GAMEDAY
En jubileumsmatch står för dörren nä Leksand gästar. Så för mig som inte är på plats finns det bara en sak att säga: Grattis Fredde och grattis Josen. Ni är kulturbärare i den här föreningen. Två personer vi respekterar och beundrar!

Här kommer en kortare GAMEDAY rapport än vanligt då jag personligen befinner mig i chief Evertsson hemtrakter, nämligen Varberg. Ett litet tidigt födelsedagsfirande äger rum på Varbergs Stadshotell och Asia SPA.

Leksand gästar Vida Arena med väldigt mycket desperation och ett stort poängbehov. Kan Lakers hitta motivationen att verkligen köra fullt ut? Ja, iså fall vinner man ikväll. Kommer man ut på en skridsko, då blir kvällen jobbig. Sen vet vi hur det brukar gå de kvällar vi jubilerar på olika sätt. Och det känns ju mindre bra.

Men det är ändå kul att vi får fira två ikoner i mina ögon. Fredde Hellgren gör sin 500:e match som coach i en och samma förening. Det är stort, riktigt STORT! Och Josen är inte sämre. Han firar vi för 300 matcher i SHL. Killen som varit med på hela resan från allsvenskan till SHL, SM-guld! En kulturbärare av stora mått. Stort grattis till Fredde och Josen önskar Sjöaguden från Varberg!

Matchstart kl. 18.42 i Vida Arena, Växjö
Matchen sänds i Cmore Live 2 med start kl. 18.30 SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *