Back kris i Lakers

Det börjar bli back kris i Lakers. Efter att Laakso lämnade så var det betryggande nog sju rutinerade backar kvar i truppen plus Linus Högberg som var utlånad till Björklöven.

Nu är läget annorlunda helt plötsligt och allt händer givetvis bara dagar efter att transferfönstret stängt. Förutom att Laakso har lämnat så har Linus Högberg skadat foten i Löven och är borta några veckor till. Igår skadade sig Calle Rosèn i matchen mot Luleå, och det såg allvarligt ut. Dock vet vi inte så mycket om statusen än på Calle även om Hallam lät positiv igår på presskonferensen. Och i dag på träningen fick dom leda Erik Martinsson av banan efter som det verkar smärtor i foten. Så på bara en kort tid har vi förlorat en back och fått tre på skadelistan.

Så nu är det bara för alla att hålla tummarna och hoppas att grabbarna är tillbaka till slutspelet.SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *