Retur mot jävlarna från Wales

GAMEDAY CHL OMGÅNG 6

Då var det dags för retur mot jävlarna från Wales – Cardiff Devils. Som krossade Lakers med 5-1 i Wales, krossade resultatmässigt alltså!

Jag tror det är ganska många fans som kräver lite extra från hemmalaget ikväll med tanke på den bedrövliga prestation man levererade i förstamatchen i Arena Wales. Dags för Lakers att bjuda publiken på lite extra och framför allt en gång för alla göra lite positivreklam för CHL.

Kvällensmatch är säsongens sista gruppspelsmatch i CHL, och i november börjar sedan slutspelet. Lakers måste ta 3 poäng ikväll för att säkra gruppsegern. Jag är inte säker, men jag tror Brendan Shinnimin gör debutikväll.

Matchstart kl. 19.00 i Vida Arena, Växjö
Matchen sänds på SVT Play med start kl. 18.55SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *