En het hockeylördag väntar

GAMEDAY
Många riktigt bra matcher och en het hockeylördag väntar. Först ut är Skellefteå mot Frölunda, som följs av Växjö lakers mot Djurgården. Det kittlar härligt i hockeynerven en sån här dag.

Dessutom HV71 mot Brynäs, Malmö mot Mora, Linköping mot Luleå och Färjestad mot Örebro, och även ett viktigt bottenmöte mellan Rögle och Karlskrona. SHL går in i den roligaste perioden på säsongen även när det gäller serielunken. Nu börjar varenda poäng bli enormt viktig för alla lag när positioneringarna i tabellen ska fastslås. I Vida Arena får vi bevittna en grymt häftig kamp mellan ettan och tvåan i tabellen. Djurgården kommer på besök till Smålands djupare delar och stockholmarna har verkligen överraskat den här säsongen. Och det ryktas om slutsålt inför kvällens batalj vilket bådar gott även för stämningen i Arenan.

Djurgården leder årets inbördes matcher lagen i mellan på poäng (4-2). Båda matcherna har spelats i Stockholm och den första matchen spelades redan den 8 oktober och slutade med tre poäng till Djurgården. En tight match som hemmalaget vann med knappa 2-1. Den andra matchen i mitten på november blev också en otroligt tight historia där Växjö vann på straffar med 3-4 och tog två pinnar med sig hem. Jag förväntar mig givetvis samma tighta tillställning även idag mellan dessa två lag. Och vem som drar det längsta stråt är omöjligt att förutspå. Det här är definitivt seriens två bästa lag, och detta kan mycket väl vara en SM-final längre fram i vår.

Sam Hallam hintar om att det kan finnas spelare som kommer att stå över ikväll, då inte pga skada utan pga sjukdom i så fall.

Matchstart kl. 18.00 i Vida Arena, Växjö
Matchen sänds på Cmore Sport med start kl 18.00 (Hockeylördag)SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *