This is the fu***ng play off

Kommer ni ihåg kvartsfinalen mot Örebro guldvåren 2015 när Sam Hallam fick ett riktigt psykbryt på laget och man utan problem kunde höra this is the fu***ng play off genom TV:n. Förväntade mig nått liknande igår?

Det är nog många med mig som undrar hur laget kunde gå ut med den inställningen i en kvartsfinalmatch på bortaplan. Media och många andra hyllar Brynäs fantastiska spel, uppoffrande och mod under tisdagskvällen. Jag vill nog påstå att det där är inget som Brynäs bara gör, utan man tillåts göra det. Växjö är så pass mycket bättre än Brynäs att det krävs den här typen av inställning för att Brynäs ska kunna dominera.

Det förvånar mig väldigt mycket att man kommer ut och gör en sådan här slät figur trots att man har färskt i minnet hur det gick i fjol. Trots att Hallam svarat många gånger nu att vi lärt oss av förra våren, vi är mer redo nu. Och så går man ut till match där tre av fyra kedjor spelar alibi hockey i 55 minuter. Var har man misslyckats då? Dessutom fortsätter vi dra på oss mängder med utvisningar. En parameter som på tisdagen avgjorde matchen totalt och fullt.

Jag tyckte insatsen i söndags var okey, men inte mer. Och var faktiskt övertygad om att vi skulle få se ett betydligt bättre Lakers på tisdagen. Men det blev tvärtom. Hur är det möjligt. Och inte nog med det svaga spelet, det såg bedrövligt tungt ut i all skridskoåkning. Det gick väldigt sakta allting, och Brynäs ansågs ju då ha ett fantastiskt bra försvarsspel, trots att det i själva verket var ett Lakers som såg ut att åka i sirap. Kort och gott så tror jag väldigt många Lakersfans inkl. mig själv, fick väldigt dåliga vibbar på tisdagskvällen, och lite deja vu känsla.

Dags att ta tag i grejorna om inte den här säsongen också ska ta slut alldeles för tidigt.SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg

3 Kommentarer
 1. Staffan Samuelsson
  Staffan Samuelsson says:

  Bristen på engagemang var ju också väldigt tydlig i boxplay.
  Som sagt, att hjärta slår klass märks väldigt tydligt i hockey.
  Coacherna verkade heller inte så påkopplade.

  Kom igen nu, ”en får ju skämmes”

 2. Fredrik
  Fredrik says:

  Frågan jag ställer mig, hur kan uppemot 15 man åka runt och fylla år i 60min? Vuxna välbetalda människor. Nu i efterhand så tror jag hela laget har ändrat sig, dvs man vill inte vinna SM-Guld det här året.

 3. Juergen
  Juergen says:

  Google Keep let”s me jot down ideas, thoughts, plans. I also got paperless with this app with all of my scanned documents and receipts available on the cloud.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *