Det här är fan inte bra, Växjö Lakers

Vad händer i det här laget egentligen. Vad händer inom ledarstaben. 1-10 efter 2 bortamatcher. 18 utvisningsminuter (9×2 min mot HV). Sam Hallam fortsätter att spela Richard Gynge och Emil Pettersson ihop trots att dom just nu som par är en enda stor belastning. Istället för att sära på dom kastar han in Shinnimin där istället för Ludvig Nilsson, och tror att det ska ordna upp sig. 1-10 alltså på de två senaste matcherna och där spelar EP och Gynge -4 (tror jag). Jag blir faktiskt inte klok på detta. Rebnt ut sagt, vad fan händer? Dessutom, som en del upptäckt så tar Emil Pettersson i mellanåt extremt långa byten.

Jag tycker synd om våra målvakter just nu. Dom gör vad dom kan, men laget är rent ut sagt bedrövligt dåligt. I ett derby mot värsta rivalen tar det 13 minuter innan man får första skottet på mål, och då är det Rahimi som åker in med pucken i zon och försöker trycka in pucken när han passerar runt målet i ett eget solorace. 18 utvisningsminuter och tre mål i boxplay. Jag vet knappt vad jag ska skriva mer. Jag känner bara en enorm ilska inombords och undrar vad man håller på med och då pratar jag inte bara spelare, utan ALLA, från Evertsson ner till materialare.

Det jag retar mig mest på just nu är lagets sänke, som heter Gynge och EP. Vad är problemet här Sam Hallam? Varför spelas dessa två tillsammans, varför spelas dom konsekvent när dom inte levererar över huvudtaget. Jag börjar hålla med dom som liknar detta vid vanliga jobb. Vad händer om jag dag efter dag inte presterar nånting på mitt jobb. Jag förstår inte, detta är helt obegripligt. I rest my case…….SJÖAGUDEN - En småländsk fristående hockeyblogg
2 Kommentarer
 1. Bengt-Olof
  Bengt-Olof says:

  SKÄMS LAKERS! 1-10 på två matcher! Vad i helvete sker! Vad säger ni spelare? Hör gärna av er.

 2. Lars
  Lars says:

  Alltså.
  Strategin med att varje år byta ut 32 spelare under säsong känns inte så bra. Faktiskt.

  Vi hinner ju ju tappa 200p innan jul dvs före att vi har kollat alla värvningar ordentligt.

  Sen är det ju så, Björk o Öhlund dömde bort oss mot MIF i kvartsfinalserien för fyra (?) år sedan … sen har det bara fortsatt. Jag tror aldrig vi vunnit m Björk.

  Men ja. Vi suger. Så är det ju.
  Man ser ingen skillnad på om det är 1a eller 4e linan som är inne. Det är bara en kräm.
  Allt tar 1 sekund för lång tid.

  Spana gärna in backcheck på HVs 3-0 i kväll 😂
  Våra killar glider fram med raka ben och semla i handen 😂

  Slutligen tycker jag att 45 skall stå. Alltid.
  Nummer 24 är kungen.
  9 saknas.

  Men det är nice på Vida Arena.
  Man trivs ju där.
  Man kanske skulle kunna tona ner hockeyn lite? Köra ett coverband på plan 4 som kör hela tiden. När de har paus kan man ju kolla hockeyn ? Ja alltså om man inte skall handla i baren givetvis.
  Bara ett förslag.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *